mkvending service center, koffie voor op het werk
Freshbrew
Het compacte apparaat voor echt verse koffie Direct na het zetten smaakt koffie op z'n best. Vers en geurig, om even lekker van te genieten. Met de Gallery serie van Douwe Egberts zet u koffie op het moment dat u dat wilt. Snel en eenvoudig, per kop of per kan. Uw koffie is dus altijd vers, net als thuis.
Vriesdroog
Kiest u voor een vriesdroog machine dan heeft u de keuze uit meerdere melanges. Bovendien maakt u in combinatie met een Milk Product en Cacao Fantasy de lekkerste variaties, zoals Cappuccino en Wiener Melange, of een heerlijke warme chocolademelk. U kunt er ook voor kiezen om Pickwick Instant Thee toe te voegen aan uw automaat. U kunt zelf de sterkte van uw koffie bepalen en melk of suiker toevoegen. Optimaal gemak!
liquid
Als u hecht aan kwaliteit, en elke minuut kostbaar is in uw organisatie, dan is het Cafitesse systeem ideaal. Niet alleen bent u met Cafitesse verzekerd van tevreden gebruikers dankzij de lekkere koffie en de vele koffievariaties - u heeft er ook geen omkijken naar. Terwijl u zich concentreert op de zaken, zorgt Cafitesse voor de koffie.
Verse Bonen
Een koffieautomaat voor op kantoor met koffiebonen klinkt al snel als de meest luxueuze koffie oplossing. En dit klopt ook, koffieautomaten die gebruik maken van verse bonen zetten de lekkerste koffie voor uw bedrijf. De bestelling werkt gemakkelijk, u bestelt gewoon koffiebonen bij uw koffieleverancier en met deze vult u de koffieautomaat